Koffie geschenken

Bent u op zoek naar de luxe geschenk(en) voor een kopje koffie?  Zo hebben we verschillende koffiemakers opgenomen waarmee u overheerlijke koffie kunt zetten. Iedere pauze die u heeft kunt u voortaan thuis genieten van een kop koffie. Houdt u meer van espresso? Dan hebben we ook een speciale espressomaker voor u. Ook de melkopschuimer kan natuurlijk niet ontbreken. Hiermee maakt u uw koffie helemaal af. Ideaal in combinatie met de koffiemakers.

Zoekt u nog stijlvolle koffieglazen als aanvulling op uw servies? Dan hebben we de set van twee koffieglazen voor u. Deze is verkrijgbaar in drie varianten, de espressoglazen, de standaard koffieglazen en de latte machiatto

Wilt u de koffiegeschenken met bedrukking ontvangen? Dat is ook mogelijk bij ons. Zo kunt u deze weggeven als promotioneel artikel of gebruiken als geschenk aan een goede vriend of familielid. Neem contact op met een van onze medewerkers voor de mogelijkheden van de bedrukking per artikel indien gewenst. Onze artikelen zijn uiteraard ook zonder bedrukking te verkrijgen.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Koffie geschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01