Thee geschenken

Op www.luxe-relatiegeschenken.nl vindt u allerlei luxe geschenken om te genieten van een kopje thee. Zo hebben we verschillende theepotten in allerlei vormen en maten opgenomen in ons assortiment, zodat u de theepot kan vinden die aan al uw wensen voldoet.

Thee accessoires

Naast een scala aan theepotten hebben we een thee-ei en theefilter om u eigen thee te zetten zonder het traditionele theezakje. Mocht u wel gebruik maken van het theezakje, dan hebben we verschillende clips om uw theezakje vast te zetten aan het glas of theepot. Zo zal het u nooit meer overkomen dat heel het zakje met label in de thee terecht komt. Naast deze geschenken hebben we ook een speciale bamboe opbergdoos waar u al uw theezakjes in kan bewaren op een overzichtelijke manier!

Dubbelwandige theeglazen

Heeft u ook altijd moeite met het vasthouden van het warme glas thee? Onze dubbelwandige glazen worden een stuk minder warm waardoor u weer van uw thee kunt genieten en elke pauze weer een kop thee kan zetten. Hiervoor kan de universele thee timer niet ontbreken. Leg het theezakje of thee ei in uw glas en meet de tijd met de zandloper hoe u uw thee wilt hebben. 

Geschenken met bedrukking

Wilt u uw relaties verrassen met een geschenk met opdruk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze artikelen zijn met bedrukking verkrijgbaar zodat u uw logo kunt promoten binnen uw kring. Ook een persoonlijke bedrukking op de thee geschenken is mogelijk. Met een bedrukte theepot kunt u gegarandeerd een goede indruk achter laten, aangezien veel mensen thee drinken. Zo weet u zeker dat het gechenk goed ontvangen wordt en uw logo veel wordt gezien. Neem contact op met een van onze specialisten voor advies over de bedrukking.Snelle offerte aanvragen?

Direct een offerte aanvragen voor Thee geschenken? Vraag nu geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Aanhef
Land

U kunt hier uw logo uploaden. Het liefst ontvangen wij vector bestanden (.eps of .ai extensie) Mocht u daar niet over beschikken upload dan een ander bestandsformaat. Selecteer vervolgens welke personalisatie u wenst.

PersonalisatieHSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01