Luxe relatiegeschenken voor secretaressen dag

Ook voor secretaressen dag kunt u bij ons terecht voor cadeaus of relatiegeschenken. www.luxe-relatiegeschenken.nl heeft vele luxe geschenken voor uw secretaresse of voor die van uw klanten. Secretaressen dag is van oorsprong een Amerikaanse feestdag. Er werden vroeger voornamelijk bloemen aan secretaressen gegeven al is het natuurlijk leuker voor u en uw secretaresse om een uniek luxe geschenk weg te geven.

Onze luxe relatiegeschenken voor secretaressen dag kunnen allemaal worden bedrukt met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Daarnaast kunt u op onze luxe relatiegeschenken ook een persoonlijk bericht bedrukken wat het een nog origineler cadeau maakt. Ook als extern bedrijf kunt u secretaresses blij maken door een relatiegeschenk weg te geven met uw bedrijfsnaam erop.

Of het nu een luxe horloge is of een kledingstuk van het merk Cerruti 1881. Elk geschenk is leuk om te ontvangen omdat het laat zien dat u uw secretaresse waardeert. Voor vragen of gratis en vrijblijvende offertes van onze producten kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01