Sorteer op:
Prijs op aanvraag

UAF352

Bekijk en berekenLuxe accessoires

Luxe accessoires als relatiegeschenk doen het altijd goed. Een luxe relatiegeschenk accessoire is altijd beter dan een normaal relatiegeschenk. Zo zijn luxe accessoires kwalitatief beter, gaan ze langer mee en heeft u iets aparts in handen. Door u relaties en klanten een luxe relatiegeschenk te geven, zullen ze zich zeer gewaardeerd voelen en krijgen ze een geschenk wat ze van andere bedrijven niet krijgen. Hierdoor blijft een luxe accessoire met opdruk lang onder de aandacht en heeft het dus meer effect als een gewoon relatiegeschenk.

Wilt u gaan promoten met luxe accessoires? Dat kan! Wij van luxe-relatiegeschenken.nl kunnen alle luxe accessoire bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en bedrijfsspecificaties. Zo vallen uw logo en bedrijfsnaam bij gebruik van luxe promotionele accessoires binnen het gezichtsveld van uw doelgroep. Hierdoor ziet u de klantenkring van uw bedrijf snel groeien.

Kunt u niet kiezen tussen de vele luxe accessoires of bent u opzoek naar een ander luxe relatiegeschenk? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u dan helpen met het uitkiezen van een luxe accessoire of een ander luxe relatiegeschenk.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01