Sorteer op:Luxe drones

Luxe drones

Luxe drones inzetten als relatiegeschenk is een uitstekend idee. Als u op zoek bent naar een modern en leuk cadeau voor zakenrelaties of eigen personeel of juist op zoek bent naar een originele reclame actie, dan zijn bedrukte drones perfect. De luxe drones hoeven helemaal niet duur te zijn, en al helemaal niet als u deze afneemt in grotere hoeveelheden. Drones zijn op afstand bestuurbare helikoptertjes en zijn geschikt om binnen of buiten (mits er niet te veel wind staat) te gebruiken. Bij HSG Promotions kunt u de drones al bestellen vanaf 1 stuk. De drones kunnen bediend worden via een smartphone met een app die zowel voor iOS en Android geschikt is. Tevens wordt er een losse controller bijgeleverd. De luxe drones kunnen opgeladen worden via een USB kabel.

Drones bedrukken

De drones kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Een populaire methode voor het bedrukken van drones is de tampondruk. Tampondruk is een geschikte drukmethode voor relatief kleinere opdrukken en past zich gemakkelijk aan de vorm van de drone aan. Dit is wel zo handig, doordat de op afstand bestuurbare gadgets verschillende snufjes en knopjes hebben. Daarnaast is de tampondruk ook relatief goedkoop en snel.

Luxe drones bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel de luxe drones bestellen. De zoektocht naar de perfecte drone voor u start bij ons op de website! Als u nog specifieke vragen of wensen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Van tevoren zult u van ons altijd een gratis digitale drukproef ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01