Sorteer op:

Luxe hoofdtelefoons

Luxe relatiegeschenk hoofdtelefoons worden gebruikt om naar muziek of andere audio te luisteren. Luxe hoofdtelefoons zijn kwalitatief beter dan gewone hoofdtelefoons en gaan ze langer mee.  Hierdoor zijn luxe koptelefoons met opdruk zeer geschikt voor de promotie van uw bedrijf. Luxe hoofdtelefoons worden vooral gebruikt voor promotie in de muziek branche maar ook voor promotie gericht op jongeren zijn luxe hoofdtelefoons een zeer geschikt geschenk. 

Luxe-relatiegeschenken.nl kan alle luxe hoofdtelefoons voorzien van een opdruk. Zo kunt u de naam van uw bedrijf, uw logo en uw bedrijfsgegevens op de luxe hoofdtelefoon laten drukken. Hierdoor personaliseerd u de luxe hoofdtelefoon en dient het als een visitekaartje voor uw bedrijf. Zo vallen uw logo en bedrijfsnaam op binnen het gezichtsveld van uw doelgroep en ziet u de naamsbekendheid van uw bedrijf snel groeien.

Kunt u niet kiezen tussen de vele luxe hoofdtelefoons uit ons assortiment of heeft u vragen over een luxe hoofdtelefoon? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u dan verder helpen met het uitkiezen van een luxe hoofdtelefoon of een van onze andere luxe relatiegeschenken.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01