Sorteer op:

Luxe horloges

Een luxe horloge is een kleine, draagbare klok die meestal om de pols wordt gedragen. Een luxe horloge met opdruk bestaat uit een klok en een bandje. Het luxe horloge kan bestaan uit verschillende materialen en vormen. Zo kan het bandje bestaan uit leer, staal of  plastic en kan het klokje een ronde of een vierkante vorm hebben. Omdat iedereen dagelijks te maken heeft met tijd, kunt u luxe horloges gebruiken in elke branche en zijn luxe horloges makkelijk te gebruiken voor promotionele doeleinden.

Om promotie te maken met luxe promotionele horloges kan luxe-relatiegeschenken.nl alle luxe horloges bedrukken met uw logo en bedrijfsnaam. Zo komt u bedrijf in beeld telkens als uw relatie of klant op het, door u geschonken, luxe horloge met opdruk kijkt. Zo zal hij/zij uw bedrijf niet snel vergeten en het erg waarderen dat u hem/haar een mooi horloge met logo heeft geschonken.

Bent u op zoek naar een luxe horloge in combinatie met een ander luxe relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens onze luxe sets. Daar vindt u vele luxe horloges in combinatie met andere luxe relatiegeschenken.

Kunt u niet kiezen uit ons assortiment luxe relatiegeschenk horloges, bent u op zoek naar een ander luxe relatiegeschenk of heeft u nog een vraag?  Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers zij zullen u helpen met het uitkiezen van een mooi horloge of een ander luxe relatiegeschenk.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01