Sorteer op:Luxe karaffen

Bedrukte luxe karaffen
Bedrukte luxe karaffen zijn een lust voor het oog en voor de smaakpapillen. In het assortiment hebben we onder andere een rode wijn karaf en een waterkaraf met ledverlichting. Het schenken van rode wijn uit een karaf heeft een paar voordelen. Zo is het voor wijn goed om deze te laten ademen als de wijn uit de fles geschonken wordt. De zuurstof heeft een positief effect op zowel de smaak als de geur van de wijn. Ook is het voordeel dat droesem verwijderd wordt, dit komt voor bij wijnen van 8-10 jaar of ouder, welke zorgt voor een bittere smaak aan de rode wijn. De waterkaraf bevat naast de dop ook nog een filter, waardoor u gemakkelijk stukken fruit of bijvoorbeeld munt of citroen/ limoen in de karaf kunt doen om het water een extra smaakje te geven. Door de led-lichtjes in de karaf zorgt u voor een waar feest aan tafel!

Luxe karaffen met opdruk
De luxe karaffen kunnen natuurlijk met opdruk besteld worden. Gaat u de karaffen op kantoor gebruiken waar u vaak vergaderingen met potentiele klanten heeft? Laat dan uw bedrijfsgegevens of logo op de karaf drukken om meteen een positieve indruk achter te laten. Geeft u de karaf aan uw werknemers of klanten? Laat er een persoonlijke boodschap op drukken waardoor zij met een positief gevoel aan u terugdenken. De karaffen kunnen tot 4 kleuren bedrukt worden met het ontwerp dat u wenst. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de luxe karaffen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Luxe karaffen met logo
De luxe karaffen met logo zijn zowel binnen het bedrijf maar ook als relatiegeschenk of promotieartikel perfect te gebruiken. Zet bij een vergadering of op kantoor een mooie karaf neer met een bedrukking, of geef uw werknemers in bijvoorbeeld hun kerstpakket een mooie luxe karaf. De luxe karaffen met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.
 


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01