Sorteer op:Luxe paraplu's

Luxe promotionele paraplu’s zijn zeer geschikt als relatiegeschenk. Doordat luxe paraplu’s beschermen tegen zowel regen als zon, zijn luxe paraplu relatiegeschenken het hele jaar door inzetbaar en geschikt voor elke branche. Een bedrukte paraplu bestaat uit een frame met daaroverheen gespannen een waterafstotende stof. Zeker in Nederland doen luxe paraplu’s met logo het goed. Omdat het weer in Nederland heel onvoorspelbaar is, kan het zomaar gaan regenen. Zou het dan niet mooi zijn als uw relaties dan rondlopen met een luxe paraplu van uw bedrijf?

Luxe-relatiegeschenken.nl kan alle luxe paraplu’s bedrukken. Zo kunt u ervoor kiezen om alle vlakken te laten bedrukken met uw logo of maar twee vlakken met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam. Door de luxe paraplu’s te gebruiken als giveaway zult u de naamsbekendheid van uw bedrijf snel zien stijgen. Zo kunt u een luxe paraplu meegeven aan een klant die net vertrekt en anders door de stromende regen naar huis moet. Door hem/haar een luxe paraplu met logo mee te geven zal hij/zij u erg dankbaar zijn en uw bedrijfsnaam onthouden.

Kunt u de gewenste luxe paraplu niet vinden of heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u dan verder helpen met het vinden van een geschikt relatiegeschenk.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01