Sorteer op:

Luxe portefeuilles

Een luxe portefeuille is een bijzonder relatiegeschenk omdat een luxe portefeuille van goede kwaliteit is, een perfecte uitstraling heeft en een leven lang meegaan. Hierdoor onderscheiden exclusieve portefeuilles zich van normale portefeuilles. Ook kunnen luxe portefeuilles met opdruk prima worden ingezet voor promotie en als giveaway.

Als u een luxe portefeuille binnen uw bedrijf wilt gaan gebruiken, kan luxe-relatiegeschenken.nl de luxe portemonnee voor u bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo. Ook voor promotie is een bedrukte luxe portefeuille een geschikt en speciaal product. Door de goede kwaliteit en een mooie opdruk zal bij gebruik van een luxe portefeuille uw bedrijfsnaam binnen het gezichtsveld van uw doelgroep vallen. Zo zal uw naamsbekendheid aanzienlijk toenemen.

Heeft u liever een portefeuille in combinatie met een van onze andere luxe relatiegeschenken? Bekijk dan ook eens onze luxe sets. Op deze pagina staan veel luxe portefeuilles in combinatie met een of meerdere luxe relatiegeschenken..

U kunt bij ons heel makkelijk online luxe relatiegeschenken bestellen. Mocht u toch nog vragen hebben over een luxe portefeuille of een van onze andere luxe relatiegeschenk met opdruk? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen met het vinden van een geschikt relatiegeschenk of het bestellen van luxe relatiegeschenk portefeuilles.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01