Sorteer op:

Luxe schrijfmappen

Een luxe schrijfmap als relatiegeschenk komt professioneel over door zijn exclusieve uitstraling en goede kwaliteit. Door een luxe schrijfmap cadeau te doen aan een relatie of klant laat u een onvergetelijke indruk achter. Dit komt omdat exclusieve schrijfmappen met opdruk kwalitatief veel beter zijn gewone schrijfmappen met opdruk. Natuurlijk zijn luxe schrijfmappen ook prima te gebruiken binnen uw bedrijf omdat ze een leven lang meegaan en een goede uitstraling hebben.

Wilt u luxe schrijfmappen kenmerken voor gebruik binnen uw bedrijf of om luxe schrijfmappen te gebruiken als relatiegeschenk? Luxe-relatiegeschenken.nl kan alle schrijfmappen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en bedrijfsgegevens. Zo valt uw bedrijfsnaam of logo op telkens als de luxe schrijfmap met opdruk word gebruikt.

Bent u opzoek naar een luxe schrijfmap in combinatie met bijvoorbeeld een luxe balpen? Bekijk dan ook een onze luxe sets. Hier staan vele luxe schrijfmappen in combinatie met een van onze andere luxe relatiegeschenken.

Heeft u nog vragen over een luxe schrijfmap of bent u opzoek naar een ander luxe relatiegeschenk? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u dan verder helpen met het bestellen van luxe relatiegeschenken of het beantwoorden van uw vragen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01