Sorteer op:
Prijs op aanvraag

CSN3415

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

CSG1574

Bekijk en berekenLuxe schrijfwaren

Onder luxe schrijfwaren verstaan we vooral luxe promotionele balpennen en luxe potloden. Luxe relatiegeschenk schrijfwaren onderscheiden zich van normale schrijfwaren door hun goede prijs- kwaliteit verhouding en het feit dat ze een leven lang mee gaan. Doordat luxe schrijfwaren met opdruk door iedereen gebruikt worden zijn ze inzetbaar in elke branche. U kunt luxe gepersonaliseerde schrijfwaren gebruiken als een geschenk aan klanten, relaties en voor de promotie van uw bedrijf.

Als u gaat promoten met luxe schrijfwaren kunt u deze het beste bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en bedrijfsgegevens. Voor het geval de relatie of klant uw bedrijf snel nodig heeft, kijkt hij/zij even op de pen en heeft alle gegevens binnen handbereik. Door de opdruk valt uw bedrijfsnaam in het gezichtveld van uw doelgroep waardoor u de naamsbekendheid van uw bedrijf snel ziet stijgen.

Kunt u niet kiezen uit onze vele luxe relatiegeschenk schrijfwaren of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij zullen u dan helpen met uw vragen en  het uitkiezen van een geschikt luxe relatiegeschenk.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01