Sorteer op:

Luxe schrijfwaren

Onder luxe pennen verstaan we vooral luxe promotionele balpennen. Luxe relatiegeschenk pennen onderscheiden zich van normale schrijfwaren door hun goede prijs- kwaliteit verhouding en het feit dat ze een leven lang mee gaan. Doordat luxe pennen met opdruk door iedereen gebruikt worden zijn ze inzetbaar in elke branche. U kunt luxe gepersonaliseerde pennen gebruiken als een geschenk aan klanten, relaties en voor de promotie van uw bedrijf.

Als u gaat promoten met luxe pennen, kunt u deze het beste bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo en bedrijfsgegevens. Voor het geval de relatie of klant uw bedrijf snel nodig heeft, kijkt hij/zij even op de pen en heeft alle gegevens binnen handbereik. Door de opdruk valt uw bedrijfsnaam in het gezichtveld van uw doelgroep waardoor u de naamsbekendheid van uw bedrijf snel ziet stijgen.

Kunt u niet kiezen uit onze vele luxe relatiegeschenk pennen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij zullen u dan helpen met uw vragen en  het uitkiezen van een geschikt luxe relatiegeschenk.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01