Sorteer op:Luxe stekkers

Luxe stekkers

Wanneer u op zoek bent naar een praktisch geschenk voor uw relaties, is een bedrukte luxe stekker een goed idee. Het vakantieseizoen biedt u als ondernemer de perfecte gelegenheid om reclame te maken voor uw bedrijf. Met een luxe stekker zoals een reisadapter maakt u niet alleen reclame voor uw bedrijf in Nederland, maar ook buiten Europa. HSG Promotions biedt u een ruim assortiment aan de mooiste luxe stekkers voor Europa en daarbuiten. De luxe stekkers bevatten ook usb poorten, waardoor ook uw telefoon of tablet makkelijk opgeladen kunnen worden. Daarnaast kunnen ook producten met een stekker, zoals een föhn of stijltang, eenvoudig op de adapter worden aangesloten. Tevens zijn een aantal reisadapters voorzien van kinderbeveiliging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de veiligheid van uw kinderen. Al onze reisadapters zijn al leverbaar vanaf één stuk.

Reisadapters bedrukken

Alle reisadapters uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. U kunt hierbij kiezen voor een full colour bedrukking, of een bedrukking in één tot vier kleuren. Een reisadapter met logo is een leuke give away voor uw medewerkers of relaties als zij op vakantie gaan naar een ver land. Het kunnen opladen van een smartphone of tablet is tegenwoordig een van de primaire levensbehoeftes. De reisadapters met bedrukking zullen daardoor veelvuldig gebruikt worden. Wanneer u uw bedrijfslogo op de luxe stekkers laat drukken, zorgt u voor een brede exposure van uw merk wat zelfs kan leiden tot nieuwe klanten.

Luxe stekkers bestellen

De luxe stekkers kunt u eenvoudig en snel bestellen bij HSG Promotions. De zoektocht naar uw perfecte luxe stekker start bij ons op de website. Doordat de reisadapters lang mee zullen gaan, komen veel mensen in aanraking met uw merk. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01