Sorteer op:Luxe tassen

Een luxe tas is een voorwerp om makkelijk spullen in te vervoeren. Een luxe tas met opdruk kan van verschillende materialen gemaakt zijn. Zo heeft u luxe relatiegeschenk tassen van onder andere leer en nylon. Ook zijn er veel verschillende soorten luxe tassen zoals luxe reistassen, luxe handtassen, luxe aktetassen en luxe toilettassen. Deze luxe tassen hebben allemaal een andere functie en kunnen zo voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Hierdoor zijn tassen in te zetten in vele branches. Zo kunt u reistassen bijvoorbeeld inzetten in de toerismebranche en handtassen in de modebranche.

Wij van luxe-relatiegeschenken.nl kunnen alle luxe promotie tassen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en bedrijfsspecificaties. Als u een van uw relaties of klanten een luxe tas met logo cadeau doet,  zal deze persoon de luxe gepersonaliseerde tas veel bij zich dragen. Hierdoor valt uw logo of bedrijfsnaam vaak in het gezichtsveld van uw doelgroep en ziet u de naamsbekendheid van uw bedrijf snel groeien.

Kunt u niet kiezen uit onze vele tassen of bent u op zoek naar een ander model tas? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u een passend advies geven en helpen met uw vragen.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01