Sorteer op:Luxe theepotten

Luxe theepotten

Luxe theepotten zijn de ideale geschenken om uw relaties warm te houden! Thee accessoires zijn op dit moment erg hip om weg te geven als give-away of als relatiegeschenk. Iedereen drinkt namelijk wel thee tegenwoordig. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan luxe theepotten. Zeker in de winter is er niets zo lekker als een lekker kopje thee als het buiten koud is. Daarom komen theepotten altijd wel van belang. De luxe theepotten zien er erg stijlvol uit en zijn een toevoeging aan uw interieur. De theepotten zijn gemaakt van luxe materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Theepotten personaliseren

Alle theepotten kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten graveren. Een theepot graveren is uniek en dat zal zeker opvallen bij uw zakenrelaties. U kunt de luxe theepotten laten graveren met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De luxe gegraveerde theepotten zijn ideaal om cadeau te doen aan uw trouwe zakenrelaties. Uw zakenrelaties zullen zeker tevreden zijn met dit unieke en op maat gemaakte relatiegeschenk. Aan de andere kant is het voor u natuurlijk een mooie manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Uw werknemers zullen zeker aan u denken als ze met een lekker kopje thee bij de haard zitten.

Luxe theepotten bestellen

De luxe theepotten met gravering kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. De zoektocht naar de perfecte theepot voor u start bij ons op de website. U zult bij ons fluitend door het bestelproces heen lopen. U krijgt van ons van tevoren altijd een digitale drukproef, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01