Sorteer op:
Prijs op aanvraag

NAU125

Bekijk en bereken
Prijs op aanvraag

RAU118

Bekijk en berekenLuxe USB sticks

Luxe USB sticks zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Hierdoor zijn ze een perfect  relatiegeschenk geworden, maar ook voor uw personeel en klanten is een luxe USB stick een geschikt geschenk. Luxe-relatiegeschenken.nl biedt u luxe USB sticks van ondermeer merken als Nina Ricci, Cerruti en Cacharel.

Wanneer u bij ons een luxe USB stick koopt, kunnen wij deze voorzien van een opdruk. Door de USB te personaliseren kunt u deze inzetten binnen uw bedrijf en als relatiegeschenk. Zo kunnen uw relaties en personeelsleden al hun bestanden makkelijk opslaan en altijd bij zich dragen.

Heeft u liever een exclusieve USB stick in combinatie met een van onze andere luxe relatiegeschenken? Bekijk dan ook eens onze luxe sets. Tussen onze luxe sets vindt u vele luxe USB sticks in combinatie met een of meerdere luxe relatiegeschenken.

Heeft u nog vragen over een van onze luxe USB sticks met opdruk of kunt u niet kiezen uit ons brede assortiment? Neem dan gerust even contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u dan helpen met uitkiezen van de geschikte USB stick of een van onze andere luxe relatiegeschenken.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01