Sorteer op:Luxe wijnaccessoires

Luxe wijnaccessoires

Een goede wijn kan natuurlijk niet geschonken worden zonder het gebruik van luxe wijnaccessoires. Zo wilt u bijvoorbeeld dat de wijn op de juiste temperatuur geschonken wordt. Een wijnthermometer zou u hierbij kunnen helpen.  Om de fles wijn te openen, kan een elektronische kurkentrekker van pas komen. Verder kent iedereen het moment wel dat er een fles wijn is geopend, maar dat er slechts één glas uit geschonken is. Het is dan natuurlijk zonde om de gehele fles weg te gooien, maar de kurk terugkrijgen is ook geen optie meer. Een wijnstop is hier dan een perfecte oplossing voor. Deze wijnstop zal ervoor zorgen dat de wijn langer goed en vers blijft. Luxe wijnaccessoires zijn praktisch, maar ook zeker uniek om uit te delen als relatiegeschenk. De luxe wijnaccessoires met bedrukking kunnen bijvoorbeeld gegeven worden met een fles wijn samen. Dit geeft de fles wijn een persoonlijk tintje en dit kan bijdragen aan een stijlvolle sfeer.

Wijnaccessoires bedrukken

Alle wijnaccessoires uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met één tot vier kleuren. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Een luxe wijnaccessoire is bijzonder geschikt als persoonlijk relatiegeschenk voor belangrijke klanten of zakenpartners bij bijzondere gelegenheden. Het is een relatiegeschenk dat de feestvreugde bij een jubileum uitdrukt en bovendien ook door eigen medewerkers hoog gewaardeerd zal worden. Verras uw relaties, klanten of collega’s met gepersonaliseerde wijnaccessoires. De wijnaccessoires zijn perfecte promotiemiddelen en een blinkvanger voor uw bedrijf.

Luxe wijnaccessoires bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel de luxe wijnaccessoires bestellen. De zoektocht naar de perfecte wijnaccessoires voor u start bij ons op de website. Mocht u nog vragen of specifieke wensen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01