Sorteer op:

Luxe zonnebrillen

Iedereen zet wel eens een luxe relatiegeschenk zonnebril op. Sommige doen dit voor hun uitstraling andere tegen de zon. Een luxe zonnebril met opdruk doet het altijd beter dan  een gewone zonnebril. Dit komt doordat een luxe zonnebril langer mee gaat, kwalitatief veel beter is en u een nog betere uitstraling geeft.

Luxe-relatiegeschenken.nl kan de poten van de luxe zonnebrillen bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en bedrijfsgegevens. Zo kunt u de luxe zonnebril inzetten als promotie middel en zorgt de luxe zonnebril voor extra uitstraling van uw klanten en relaties. Als uw  relatie of klant dan over straat loopt, ziet iedereen hem/haar rondlopen met een modieuze zonnebril met uw logo. Hierdoor zal de naamsbekendheid van uw bedrijf snel toenemen.

Kunt u het gewenste model exclusieve zonnebril niet vinden of bent u opzoek naar een ander luxe relatiegeschenk? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u dan helpen met al uw vragen en een passend advies op maat geven.


HSG Nederland B.V.
De Run 4401, 5503 LS, Veldhoven

KvK: 17119223
BTW: NL8153.11.989.B01